12 Temmuz 2019 Cuma

su kaçak tespiti esenyurt

Avrupa yakası servis bölgeleri ; Arnavutköy , Avcılar , Bağcılar , Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Başakşehir , Beylikdüzü , Beşiktaş , Beyoğlu , Büyükçekmece , Çatalca , Esenler , Esenyurt , Eyüp , Fatih , Gaziosmanpaşa , Güngören , Kağıthane , Küçükçekmece , Sarıyer , Silivri , Sultangazi , Şişli ve Zeytinburnu olmak üzere bütün avrupa yakasına hizmetimiz olmaktadır üstelik sabit fiyat garantisi ile servis veriyoruz.

Anadolu Yakası su kaçağı bulma servis bölgeleri ; Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Pendik, Sancaktepe, Maltepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar mahalle ve semt civarına faaliyet vermekteyiz.

İstanbul su kaçak bulma firmaları olarak sektörde bir birçok yenilikle beraber bütün TÜRKİYE YE açılmış bulunmaktayız . Bayii illerimiz , Adana , Bursa , Konya , Kütahya , Mersin , Malatya .. Diğer vilayetlerde yaşayan ve tetkik hizmetini sunmak arzu edenler bizi arayabilir. Cihazla su kaçağı bulma eğitimi ücretli olarak firmamız personelleri sebebi ile verilmektedir bu eğitim yalnız İstanbul dışı bu işi yapıcak olan firmalara çıkarlarını geliştirmeleri için sunulmuştur.

Parke Altındaki  su kaçağı tespiti Edilir Mi?

Bir dairede su kaçağı varsa, evvela bu su kaçağının hangi tesisat sisteminde bulunduğu belirlenir. Parke altında ya da fayans altında su kaçağı olması tetkik edilmesine mani değildir.

Temiz su tesisatı parke altından geçiyorsa ve su kaçağı söz konusuysa, akustik dinleme cihazı sayesinde su kaçak tespiti yapmak mümkündür. Ayrıca noktasal şekilde tespit edilir.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa gene termal kamera yardımı ile noktasal şekilde noktayı belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek dahi kalmaz.

Atık su boruları parke altından geçmez lakin istisna bir durum söz konusuysa, kameralı görüntüleme cihazı borunun içini incelendiği için pimaş borusunun parke altından ya da betonun altında geçiyor olması durumu değiştirmez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder